Trevlig nonstop 5 juni

Posted by on apr 1, 2014

Japp, då var det klart!

Seastars och Flamingo spelar i Vänersborg torsdagen den 5 juni 21.00 – 01.00.

Detta blir ju garanterat en riktig ”nonstop i västkustanda”… Allt äger rum nere på Sanden i Vänersborg, som även är festivalområde för AquaBlå Festivalen den 6-8 juni.  Vi hoppas givetvis på mycket publik eftersom detta är ett arrangemang som Vänersborgs Segelsällskap och Vänersborgs IF (fotboll) arrangerar tillsammans med Quality Hotell Vänersborg. Det kommer att finnas servering, mat och fullständiga rättigheter. Biljetter köper man på Quality Hotel i Vänersborg. 

DansMobil_5juni

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.